undefind. HEE
12.16.2011, ϟ 0 shout(s)

#ignore dengan gamabr oke ! gambar tak ada kena mengena pon :)

Assalamualaikum dan bismillah ..
hello you all? whats up ? hee.
mood yang tak tentu arah untuk mengUPDATE kan 
blog ekyn hari ni. actually, tak ada idea, sesaje je nak 
tulis - tulis kat dada blog ni :) whee.
kita kan sebenarnya excited doe nak balik ke hostel balik.
yeahhh ! bila? lapanbelas ni lah.. apa macam 
sudah dekat kan tarikh dia. emm. DUP DAP DUP DAP !
jantung ni tao, boleh dikata kan everyday lah ekyn menghitung hari .

not only that, ekyn juga maseh menunggu result ni haa.
emm, entah apa cerita lah dengan ekyn punye result.
HOPEFULLY, baik lah -,-' . bukan nak cakap apa lah,
ada member yang dah dapat memacam kot keputusan nya.
ada yang OKE tuh ALHAMDULLILAH lah. BUT ? macam
mana pulak dengan yang TAK OKE tuh ?? HAA.. berusaha lagi lah 
nampak nyer. #risautungguresult :'( doa yang terbaik ea utk ekyn .

barang - barang semua ekyn dah prepair. memacam kot.
cuma baju tu tak tuka lah.buat apa nak tuka kan.just kitar semula.. 
HAHAH.. simple right? huhu.. then barang - barang study tuh 
dah prepair juga. emm,ada juga barang yang belum ekyn beli lagi.
#sabarseparuhdaripadaiman.. tunggu abah balik baru tambah siket lagi.
hopefully semester yang kedua ni, lebih baik daripada semester satu.
*half baik half tak baik ! =,='' 

ekyn dah pasang nawaitu , baru yang ekyn ...
ehh, mana boleh cakap. dah nampak hasil nye baru ekyn 
cakap ea,, heee. korang pon jangan lah lupa doa dan support ekyn ni ea? ea?  
seribu kali terima kaseh sekiranya anda semua mensupport diri ekyn ni.
kita hanya mampu doakan yang terbaik untuk korang semua. 
thanks again. dan tak lupa juga . for my hubby > 
muhammad sanusi bin ismail , ekyn RINDU sesangat kat sanusi :| 
bila ada masa kita jumpa ea? hee. gatal kan? kesah pulak aku.
macam lah korang tak pernah macam tu. HAHA. 

oke till sini je story for today. nak godek - godek tempat lain jap.
thanks kepada sesape yang membaca nya. so much sorry kalau tak 
oke entry kali ni. PEACE :)
hee. keyh lah.. BUBBYE .. sayang semua nya :) 

new past