hari baru :)
1.01.2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum dan bismillah .
hello holla hai korang sume ? whats up guy ?
acceceh, nak speakingspeakang omputeh pulak.
huhu. actually tak ada pape pon kot sesaje je nak 
mengUPADATE blog ni, almaklum lah dah masuk 
2012 , ehh !! REALY ? dah masuk tahun baru ??
opcause lah dear , dah masuk ke tahun yang baru pon. 
macam tak caye je an? an? aiiissshh, masuk tahun baru 
je , umur pon apa lagi, meningkat lah juga ^^, 
BUT im still young oke. FULLSTOP :)
*puji diri sendiri ,lebih elok kan. 

oke, oke , back kepada landasan story 
kita , hekhek apa korang punye azam ?ayat bebudak bila 
sambut new year kan? HUHU. alorh azam ekyn simple je.
sesimple manusia dan diri ekyn sendiri.
just nak TAHUN 2012 ni biasebiase je TAPI nak semua hajat 
terCAPAI #hajat yang terTUNGGAK =,=' akan 
ekyn berusaha capai kan . 
emm, dan the most IMPORTANT is mudah - mudahan 
keluarga dan diri ekyn serta orang - orang disekeliling 
diberkati dan dikurnia kan kesihatan yang sehat . INSYAALLAH 
dan moga bergembira disisi orang yang tersayang ..

 EMM, oke lah till sini ea story ekyn .
bukan apa lah kekawan , idea ni dah mula nak merepek meraban.
HAHAHA.. badan letih sebenarnya . SO much sorry lah 
ea, kalau entry tak oke. dan TERIMA KASEH kepada sesiapa yang
membaca ni ^^, ONE kiss for uu'all  
MUAAAH .  before lupe im misss my hubby so much.
emm, hopefully my suerman also macam tuh. 
oke lah out dulu , BUBBYE 

new past