suka suki MAK APAK kau je kan !!
1.21.2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum dan bismillah .
hello holla hai korang ? apa khabar ?
hopefully korang semua oke je. emm, 
actually ekyn tulis entry ni cause ekyn
memang marah sesangat - sangat kat hamba 
allah yang sorang ni, habitnye suka suki je buat cerita
 pasal ekyn dan boyfie dah BREAK !!! omaigod, sumpah. sakit hati ! 
emm, tak faham lah kenape sanggup orang buat cerita macam tuh ??
emm, nape? tak boleh tengok kebahagian orang lain ke ??
or memang suka tengok orang pecah belah ! emm, 
TAK FAHAM ! TAK FAHAM ! 
emm, kenape lah ea, masih ada orang macam TTUUUUUTT ! 
emm, sedih kot bila orang lain doa kan kami macam tuh ! 
sedang kan kami ?? oke je, alhamdullilah .
emm, masuk ni dah banyak kali kot orang buat cerita macam tuh.
pape je kan ! macam PUKIMAK pon ada juga.
#maaf lah guna bahasa kasar! tak boleh tahan  -..-
emm, kepada tuan punya body yang suka mebusy body 
tuh, sudah sudah lah ye, malas lah nak layan perangai kau tuh !
buat semak kepala otak ni je kot fikir pasal kau ni.
eemm, just one word for you lah kan ::
may god bless you , amin .
dan sebesar hati nye saya ,
nurul ashyikin MAAF KAN kau :) terima kasih di
atas cerita cerita yang kau buat tuh , even 
SAMA sekali TAK BETUL pon !! 
FULL STOP !! keyh lah till sini story mory dan
kegeraman ekyn. salam -,-'

new past