Two Years Three Month
8.01.2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .. hai ? korang sehat ? lame tak selak- selak blog ni. dah macam tunggang pecah da weyh. naik nyampah pon ada .. >_< . tapi papepon saya tak nak rosak kan mood yang ceria ini. hee. you'oll nak tahu tak ? *okeyhh.. meh ! meh ! dekat siket i nak share something dengan korang ni.. hee. 30 Julai 2012 , yeahh ! tarik keramat. maka makin bertambah dan makin tersemai lah kisah dan kasih sayang saya dengan muhammad sanusi ismail <3.. ILY <3 not only than dengan kesempatan yang ada ni , saya ada buat video but ianya simple .. video ni ditujukan terus untuk my beloved lover .. hee 

*hold on . sabar ea.

* carik video 

* upload video 

*okeyh ! DONE .boleh lah tengok.

*selamat menonton .. hee :)  

video

itu saja. hee . tak mao cakap o tulis bebanyak. salam 






new past