Tiada nilai
9.26.2012, ϟ 0 shout(s)


Assalamualaikum dan selamat malam :'( 
menaip entry kali dengan hati yang sesangat-sangat terkilan dan sebagai nya. Kalau korang nak tahu , nape tajuk ekyn kali ni macam tuh ? sebab kalau korang tengok gambar handphone ni rasa-rasa nya apa eik ? untuk pengetahuan korang , ekyn nak share something yang handphone ni kan kalau di baling-baling , di campak-campak kan memang best dan rasa puas .. sebab tuh lah si dia rasa puas boleh jahanam kan semua harta benda yang dia ada. Tak fikir akibatnya , kalau dah jahanam dan berapa pulak duit yang nak kena keluar kalau nak repair natang ni. Walaupon marah , tak payah lah campak-campak , baling-baling dan sebagainya. Sedih kot , bila sidia buat macam tuh. macam tak ada nilai pon kan ? -__- YEERR ! MACAM TAK ADA NILAI . 

Apa perasaan korang kalau barang yang kau bagi kat someone tuh diperlakukan sebegitu rupa ? emm, mayby ada yang cakap BOLEHH GANTI kan ? yelahh , korang berduit sebab tuh senang nak berganti-ganti. macam ekyn ni tak berduit sangat , kalau nak something tuh kena kumpul sendiri ahh baru lepas hengap ekyn kalau nak sesuatu tuh aw. serius ! dan sumpahh ,.. benda yang ekyn cakap ni benar . :'( 

Memang boleh ganti , tapi tak sama macam yang kita mula-mula beli dulu kan ?? .. tahu lah tak mahal , tapi handphone tuh juga lah yang kita snap picture sesame, bergayot sampai panass telinga , mesej sampai dah tak larat jari nak menaip .. emm , siket pon si dia tak fikir ! dan mayby dia juga tak ingat dan kenape kita berdua beli handphone tuh :'( its okeyy , normal lah kata orang , MANUSIA MUDAH LUPA :'( ..

Emm , okeyy lah dah  

new past